Vés al contingut
(+376) 829456 - (+376) 696046
 
 
 

Bac Pro Cuisine

Modalitat
Entitats/Centres
Disponibilitat
Completa

Elaboració de rebosteria, cuina, amanit, el cuiner domina les tècniques de realització i presentació de tots els plats de la carta del restaurant. El graduat en batxillerat professional gestiona comandes, relacions amb proveïdors i estocs de productes. Les seves habilitats de gestió i comptabilitat li permeten controlar els costos i analitzar al màxim la seva política comercial. A més, com el personal de sala, coneix tècniques comercials per millorar les vendes i manté relacions amb els clients. Integra en la seva activitat els temes de respecte al medi ambient, desenvolupament sostenible, normes d'higiene, salut i seguretat, promovent les dimensions de l'alimentació, el plaer i el benestar.

Després del batxillerat professional de cuina, pot començar com a primer dependent o xef de festa en restaurants tradicionals i xef-gerent o responsable de producció en restauració col·lectiva.

Edat mínima
15
Cursos
3
Hores de Pràctica
856.00 h

Més informació sobre la formació